O nama

Finalis je mlada kompanija sastavljena od iskusnih profesionalaca koji teže da pokažu predanost i visok nivo znanja u svakom poslovnom kontaktu. Za osnovanje kompanije smo se odlučile u decembru 2017. godine, nakon dugogodišnjeg iskustva i rada u oblasti privrednog i radnog prava, računovodstva, finansija i administracije. Način na koji smo obavljale naše poslove, ažurnost, odgovornost, kontakt sa različitim klijentima i institucijama, a prije svega ljubav prema ovom poslu, opredijelilo nas je da to svoje znanje i iskustvo udružimo i podijelimo sa onima kojima je potrebno.

Odabir računovodstveno-pravne agencije vidimo kao jednu od bitnih odluka koje kompanija donosi i ta svijest odlučila je pravac naše agencije odnosno usmjerila nas ka profesionalnom, posvećenom i kvalitetnom radu.

U pružanju usluga vodimo se profesionalnim standardima:

  • Snažan fokus na klijenta i podršku njegovom uspjehu
  • Zaraditi povjerenje kroz profesionalizam i integritet
  • Djelovati u najboljem interesu naših klijenata i nikada ne nuditi ideju ili rješenje koje ne možemo ostvariti
  • Biti ljubazan, pošten i iskren u komunikaciji

Bavljenje bilo kojim biznisom, bio on “mali”, “srednji” ili “veliki”, zahtjeva određenu posvećenost, zdrave temelje i ispunjavanje zakonskih obaveza. Stoga je veoma važno da na vrijeme posvetite pažnju urednom vođenju administracije vašeg biznisa i upoznate se sa vašim obavezama. FINALIS vam može pružiti podršku, razjasniti nedoumice i biti profesionali savjetnik za vođenje zdravog biznisa.

  Zašto mi?

  Zato što mi ne vidimo naše klijente kao broj već kao ljude kojima je potreban predan i kvalitetan rad i pomoć u izgradnji i održavanju uspješnog biznisa.

  Naša misija

  Pružati usluge uz održavanje najvišeg nivoa profesionalizma kako bi odgovorili trenutnim i budućim potrebama naših klijenata i pomogli im u održavanju dugoročnog uspjeha. Uspostaviti povjerenje i lojalnost između zaposlenih kao i između nas i naših klijenata. Stvoriti dinamično, otvoreno okruženje koje podstiče kreativno razmišljanje, inovativne ideje i motiviše zaposlene da napreduju.

  Naša vizija

  Biti prepoznat kao kompanija za pružanje računovodstvenih i pravnih usluga pojedincima i firmama, istovremeno pružajući radno okruženje u kojem zaposleni mogu rasti i uspjeti u ovom biznisu.

  +382 20 674-607

  +382 67 271-825

  office.finalis@gmail.com

  ul. Moskovska br. 169 (stan A1), Podgorica

  Radno vrijeme: 

  8:30h – 16:00h

  Rad sa strankama:

  9:00h-14:00h